καλώς ήρθατε ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ Γεύσεις Ανατολής που έρχονται στο πιάτο σας

Γεύσεις Ανατολής που έρχονται στο πιάτο σας με πολλή αγάπη και μεράκι!!

Το νέο στέκι στο Κερατσίνι, έχει όνομα! Άρωμα Πόλης! Τρομερές τιμές και γεύσεις !! Εδώ και δύο χρόνια μας δείχνετε την αγάπη και την προτίμησή σας και σας το ανταποδίδουμε κάθε φορά που μας επισκέπτεστε!

Παρασκευή και Σάββατο βράδυ τραγουδάμε παρέα και διασκεδάζουμε με τον μοναδικό Γιώργο Γιαννούλη (κιθάρα – φωνή) και τον Αλέξανδρο Μαρίνο (μπουζούκι- φωνή)!!

…..και Κυριακή μεσημέρι έχουμε ζωντανή μουσική με έντεχνα, λαϊκά και ελαφρολαϊκά τραγούδια.. από τους Γιώργο Γιαννούλη (Κιθάρα-φωνή) και Σταύρο Παπαγιαννακόπουλο (μπουζούκι- φωνή)!

Δεχόμαστε παντός τύπου κοινωνικές εκδηλώσεις (Βαπτίσεις, Γάμους κλπ) μέχρι και 130 άτομα! Με μενού ανάλογο των δυνατοτήτων σας, σεβόμενοι τις δυσκολίες της εποχής μέσα σε ένα πολύ φιλικό και οικογενειακό κλίμα! Σας περιμένουμε!

Πιστοί στην παράδοση, Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη σας λέει τον καφέ η Ανθούλα μετά τις 18:30!

Η λεγόμενη “καφεμαντεία”, δηλαδή ο αποσυμβολισμός των σχημάτων που αφήνει το κατακάθι του ελληνικού καφέ στο φλυτζάνι μας, είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους πρόβλεψης, που οι ρίζες του ξεκινούν από την Μικρά Ασία.
Αναφέρεται συχνά ότι η μαντική τέχνη της καφεμαντείας, μεταδιδόταν από γενιά σε γενιά και εκτός από την γνώση που χρειαζόταν για την ερμηνεία των σχημάτων, απαραίτητη ήταν και η διαίσθηση που θεωρείτο ως κληρονομικό χάρισμα!

Επικοινωνήστε Μαζί μας


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

+30 215 551 5300

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Γκιώνας 2, Κερατσίνι 187 58